Korpset ønsker velkommen til en seminarhelg ( førstkommende fredag og lørdag) i forbindelse med julegateåpning sammen med korpsene fra Skiptvet, Spydeberg og Hobøl. Arrangør er Askimbyen, men APG har ansvaret for matserveringen. Det vil derfor være voksne fra styret i Korpset tilstede hele helgen. De som er tilstede er de som vanligvis er tilstede på øvelsene slik at det er noen som barna kjenner. De som har spilt lengst i hovedmusikk skal spille på fredag og hele korpset på lørdag. Fravær meldes til leder på  (musikk) 951 41 969 eller instruktør (drill).

 

FREDAG 02.11.18 kl. 17.50 – 21.00:

 

Fra APG møter hovedmusikk med unntak av Amin og Magnus. Drill og aspirantmusikk møter ikke denne dagen.  Det er Svend Arne fra Hobøl og Trond fra Skiptvet som har hovedansvaret for det musikalske og som sørger for inndelinger osv. Dette vil bli hengt opp på kulturskolen.

 

Hovedmusikk møter kl. 17.50 og gjør seg klar til oppstart kl. 18.00. Sørg for å ha med noteperm med noter, marsjhefte, instrument og stativ til instrumentet. Det kan også være lurt å ha med en vannflaske.

 

Det vil bli en pause ca. kl. 19.15 hvor det vil bli servert frukt og saft. Trenger du noe annet påfyll må dette haes med selv.

 

LØRDAG 03.11.18 kl. 09.50 – etter flashmoben:

 

Fra APG møter hele korpset kl. 09.50 for å være klare til øvelse kl. 10.00. Det er Svend Arne fra Hobøl og Trond fra Skiptvet som har hovedansvaret for det musikalske og som sørger for inndelinger osv. Dette vil bli hengt opp på kulturskolen og vi som er der fra korpset hjelper barna med å finne rom. Hege fra Askim har ansvaret for drilltekniske.

 

Husk at det blir mange denne dagen med mye likt utstyr så det er lurt å merke personlig utstyr og sekker.

 

Musikantene skal ha med instrument med stativ, noteperm, og marsjhefte (inkludert de delene som trengs for å feste marsjheftet på instrumentet. En drikkeflaske til vann kan være lurt da det blir mye spilling. Musikanter møter i vanlig tøy.

Drillere skal ha med treningstøy, håret i strikk, drikkeflaske og drillstav. Drilljentene kan ha med seg noe annet en treningstøy slik at de kan ha på det under flashmoben.

 

Barna skal ha øvelser gjennom hele dagen. Programmet for dagen blir hengt opp på kulturskolen, men det vil være lagt inn pauser. På lørdag vil det være 2 pauser hvor det blir servert frukt og saft. Det vil bli servert pølse og lompe kl. 14.30. Trenger barnet ditt noe annen mat før dette i tillegg til frukt så må dette sendes med.

 

Dagen avsluttes med en flashmob på Askimtorget kl. 16.30. Her er det åpent for alle de som vil å komme og se på. Etter flashmob går alle direkte tilbake til kulturskolen og henter tingene sine. Husk å sjekke dere ut av brannlister når dere forlater kulturskolen etter å ha hentet utstyr.

 

Ytterligere informasjon om julegateåpningen kommer når det begynner å nærme seg.